CRIZAL SAPPHIRE UV
CRIZAL SAPPHIRE UV

Ενισχύστε την διαύγεια της όρασης σας

CRIZAL SAPPHIRE UV

Η επίστρωση με τις καλύτερες αντανακλαστικές ιδιότητες

Watch the video
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Close modal
ΟΦΕΛΗ
check

ΑΝΤΙΣΤΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ

Απωθεί την σκόνη για καθαρότερη όραση και εύκολο καθαρισμό

check

ΛΙΠΟΦΟΒΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ

Απομακρύνει τις ενοχλητικές δαχτυλιές, προσφέροντας εύκολο καθαρισμό

check

ΑΝΤΙΧΑΡΑΚΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ

Ανθεκτικό στις γρατζουνιές προσφέροντας διαύγεια στην όραση

check

ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΕΩΝ

Λιγότερες αντανακλάσεις για διαυγή όραση και τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα

check

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ UV ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

Προστατεύει τα μάτια σας από τις ακτίνες UVA & UVB

check

ΥΔΡΟΦΟΒΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ

Απομακρύνει τα σταγονίδια του νερού, έτσι ώστε οι φακοί σας να παραμένουν πάντα καθαροί

ΣΧΕΔΟΝ ΑΟΡΑΤΟΙ

  • Μείωση όλων των αντανακλάσεων από όποια κατεύθυνση και αν αυτές προέρχονται
  • Καλύτερη αντίληψη των χρωμάτων και των λεπτομερειών
  • Προστασία από την UV 
  • Εύκολος και γρήγορος καθαρισμός 
  • Ανθεκτικοί στις γρατζουνιές 
REDUCING REFLECTIONS

ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΕΩΝ

Η Crizal® Sapphire UV™ προσφέρει στους χρήστες δύο μοναδικά πλεονεκτήματα: ανώτερη αισθητική και καθαρότερη όραση. Καθημερινά είμαστε εκτεθειμένοι σε πολλές πηγές φωτός, είτε είμαστε στο σπίτι, στη δουλειά ή σε εξωτερικό χώρο. Το φως φτάνει στους φακούς μας και δημιουργεί αντανακλάσεις οι οποίες μπορούν να αποτελέσουν πηγή δυσφορίας. Επηρεάζουν την καθημερινή μας ζωή κάνοντας μας να υιοθετήσουμε νέες συμπεριφορές. Μετακινούμε το κεφάλι, αλλάζοντας την στάση του σώματος μας για να μειώσουμε τις επιπτώσεις των αντανακλάσεων στη όραση μας. Η επίστρωση Crizal® Sapphire UV™ μειώνει τις αντανακλάσεις ανεξάρτητα από την κατεύθυνση που έρχεται το φως, με αποτέλεσμα η όραση μας να είναι πιο καθαρή και πιο άνετη.

ENHANCED IN EVERY WAY

ΦΑΚΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΟΡΑΤΟΙ (2)

Η επίστρωση Crizal® Sapphire UV™ διασφαλίζει ότι οι φακοί σας είναι ανθεκτικοί στις χαράξεις, απωθούν λεκέδες, σταγονίδια νερού και σωματίδια σκόνης. Παραμένουν διαυγείς και καθαρίζονται εύκολα, βελτιώνοντας την καθημερινότητα σας.

PROTECTION FOR A CLEAR LENS

ΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ UV ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΦΑΚΟ

Έχει διαπιστωθεί ότι η υπεριώδης ακτινοβολία έχει σωρευτική επίδραση στα μάτια μας, συμβάλλοντας στην πρόωρη γήρανση τους. Αποτέλει παράγοντα κινδύνου πρόωρου καταρράκτη (3).  Η Crizal® Sapphire UV™ φιλτράρει τις βλαβερές ακτίνες UV αποτρέποντας τις να εισέλθουν στον οφθαλμό, τόσο από την πρόσθια όσο και την οπίσθια επιφάνεια του φακού. Χάρη στην μοναδική τεχνολογία που διαθέτει η επίστρωση Crizal® Sapphire UV™ προσφέρει τον υψηλότερο δείκτη προστασίας E-SPF 35 έναντι όλων των υπολοίπων λευκών φακών.(4)

ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ 

Πραγματοποιούμε συστηματικά δοκιμές στα προϊόντα μας με χρήστες από όλο τον κόσμο για να εγγυηθούμε τα οφέλη των φακών μας

thumbs up

9/10

χρήστες έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι 

thumbs up

9/10

θα αγόραζαν ξανά την επίστρωση Crizal® Sapphire UV™

thumbs up

x2

οι χρήστες που δοκίμασαν την επίστρωση Crizal® Sapphire UV™ έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι σε σχέση με άλλες επιστρώσεις εταιριών

(1) Εγγύηση των φακών  Crizal - ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, επικοινωνήστε με τον οπτικό σας για περισσότερες πληροφορίες.

 

(2) Αόρατη επίστρωση με βάση το Wearers Test 2017. (Fr) N = 50 - προκύπτει από την σύγκριση  των αντανακλαστικών επιστρώσεων.

 

(3) Καταρράκτης: http://www.pointsdevue.com/article/ageing-and-crystalline-lens, http://www.pointsdevue.com/article/effects-ageing-visual-system. McCarty CA, Taylor HR. Μια ανασκόπηση των επιδημιολογικών δεδομένων που συνδέουν την υπεριώδη ακτινοβολία και τον καταρράκτη. Dev Ophthalmol. 2002; 35: 21-31.

 

(4) Ο δείκτης E-SPF® εξαρτάται από το ίδιο το υλικό του φακού και την επίστρωση. Το E-SPF® είναι ένας παγκόσμιος δείκτης που αξιολογεί τη συνολική υπεριώδη προστασία ενός φακού. Το E-SPF® αναπτύχθηκε από την Essilor International και επικυρώθηκε από τρίτους οργανισμούς αποκλειστικά για την απόδοση του φακού. Ο δείκτης E-SPF® αποκλείει την άμεση έκθεση στα μάτια που εξαρτάται από εξωτερικούς παράγοντες (μορφολογία του χρήστη, σχήμα σκελετού, θέση στο πρόσωπο). E-SPF® = 10 για φακούς Crizal® Sapphire UV™ με Essilor Orma 1.5®.

 

* 9/10 Οι χρήστες Crizal είναι πολύ ικανοποιημένοι - Με βάση των περαιτέρω τεστ και μελετών που διενεργήθηκαν το 2016.

 

** 9/10 Οι χρήστες των επιστρώσεων Crizal σκοπεύουν να αγοράσουν ξανά αυτήν την επίστρωση - Με βάση μελέτης που διενεργήθηκε  2017 - MSW – σε 19 χώρες - 16.746 άτομα που χρησιμοποιούν γυαλιά, 668 άτομα που χρησιμοποιούν Crizal®. Χώρες: Αυστραλία, Βραζιλία, Καναδάς, Κίνα, Κολομβία, Γαλλία, Γερμανία, Ινδία, Ιταλία, Μαλαισία, Μεξικό, Φιλιππίνες, Ρωσία, Σιγκαπούρη, Ισπανία, Ταϊβάν, Ταϊλάνδη, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

 

*** x2 πιο ικανοποιημένοι χρήστες με την επίστρωση Crizal σε σύγκριση με άλλες επιστρώσεις AR - EUROSYN - 2017 - ΗΠΑ - n = 107 (53 διαφορετικές  αντιανακλαστικές επιστρώσεις σε χρήστες  + 54 σε μη χρήστες επιστρώσεων )