ΦΑΚΟΙ ΓΥΑΛΙΩΝ ΗΛΙΟΥ

Οι αποχρώσεις των φακών ηλίου, η τεχνολογία των πολωτικών φίλτρων και οι καθρέφτες, προστατεύουν τα μάτια σας από τις επιβλαβείς ακτίνες UVA και UVB, αλλά και από το έντονο φως του ήλιου. Διασφαλίζουν έτσι την υγεία των ματιών σας όταν φοράτε τα γυαλιά σας. 

Ποιος φακός γυαλιών ηλίου είναι κατάλληλος για εσάς;

Η μεγάλη γκάμα χρωμάτων θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε τον απόλυτο φακό ηλίου για τη συνταγή σας, ώστε να μπορείτε να τον ταιριάξετε με οποιοδήποτε σκελετό ή στυλ εσείς επιθυμείτε. Υπάρχει μια λύση για όλες τις δραστηριότητες της καθημερινότητας μας.

XPERIO POLARIZED

Οι φακοί ηλίου Xperio Polarized παρέχουν εξαιρετική προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και το έντονο φως. Απολαμβάνετε άνετη όραση και σε συνθήκες με έντονη ηλιοφάνεια.

ESSICOLOR TINTS

Εντυπωσιακοί και μοντέρνοι χρωματισμοί, εξαιρετική προστασία από το έντονο φως, χωρίς να αλλοιώνουν την φυσική αντίληψη των χρωμάτων. Προσφέρουν φυσική απεικόνιση του περιβάλλοντος.

E-MIRROR UV

Προσθέστε μια εξαιρετικά μοντέρνα πινελιά ή μια σπορ εμφάνιση στους φακούς ηλίου σας. Διατίθενται σε πολλά και διαφορετικά χρώματα για να ταιριάζουν στην επιλογή του σκελετού σας.