Πολυεστιακοί Φακοί Varilux

Οι φακοί Varilux είναι η λύση που σας επιτρέπει να βλέπετε εύκολα μακριά, κοντά, αλλά και στις ενδιάμεσες αποστάσεις. Η Essilor εφηύρε τον πρώτο πολυεστιακό φακό το 1959 και έκτοτε δημιουργεί ολοένα και νέες τεχνολογίες για να διασφαλίσει τα μέγιστα οφέλη όρασης. Ανακαλύψτε τις παρακάτω σειρές πολυεστιακών Varilux κατηγοριοποιημένες σύμφωνα με τις καθημερινές σας ανάγκες.

 

Ποιος φακός είναι κατάλληλος για εσάς;

Απο την ηλικία των 40 ετών τα μάτια σας χάνουν σταδιακά την ικανότητα να εστιάζουν σε κοντινά αντικείμενα ή μπορεί να δυσκολεύεστε να διαβάσετε σε χαμηλό φωτισμό. Αυτή η κοινή πάθηση των ματιών που ονομάζεται πρεσβυωπία, είναι ένα φυσικό μέρος της γήρανσης που σας επηρεάζει, ανεξάρτητα από το πόσο καλή ήταν η όρασή σας όταν ήσασταν νεότεροι.

 

VARILUX XR SERIES

Ένας πολυεστικός φακός που ξέρει πραγματικά πώς κινούνται τα μάτια σας. Με την υποστήριξη της τεχνητής νοημοσύνης, οι φακοί Varilux® XR series™ μπορούν να προβλέψουν την οπτική σας συμπεριφορά ώστε να σας παρέχουν ευκρίνεια στην κίνηση και ομαλή μετάβαση από κοντινές σε μακρινές αποστάσεις.

VARILUX X SERIES

Οι πρώτοι φακοί Varilux που μειώνουν δραστικά την ανάγκη για κίνηση του κεφαλιού. Προσφέρουν εξαιρετική, ευκρινή, συνεχή και ομαλή όραση σε όλες τις αποστάσεις. Είναι το αποτέλεσμα των πρωτοποριακών τεχνολογιών: Xtend™, Nanoptix™ και Synchroneyes™.

VARILUX E SERIES

Φακοί Varilux με μεγιστοποιημένα οπτικά πεδία που σας επιτρέπουν να βλέπετε καθαρά από άκρη σε άκρη του φακού και με μειωμένη παραμόρφωση της εικόνας για μια άνετη εμπειρία όρασης.

VARILUX DIGITIME

Πολυεστιακός φακός ειδικού τύπου, σχεδιασμένος για την ψηφιακή εποχή. Βιώστε μια εξαιρετική εμπειρία όρασης ακόμα και στο smartphone σας.

VARILUX COMFORT MAX

Οι φακοί Varilux® Comfort Max είναι σχεδιασμένοι ώστε να παρέχουν μεγαλύτερη ευελιξία στις στάσεις σώματος, διευρύνοντας τη ζώνη κοντινής όρασης και εξασφαλίζοντας οπτική άνεση όλη την ημέρα.