ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΡΑΣΗΣ

ADVANCED VISION ACCURACY
ADVANCED VISION ACCURACY
ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΡΑΣΗΣ

Όραση υψηλής ακρίβειας

ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΦΑΚΩΝ AVA

Είτε είναι η πρώτη φορά που φοράτε γυαλιά είτε τα φοράτε για χρόνια, πιθανότατα έχετε ακούσει για τον όρο: συνταγή γυαλιών. Η συνταγή σας είναι το αποτέλεσμα της εξέτασης των ματιών σας και επιτρέπει στον φθαλμίατρο ή οπτικό – οπτομέτρη σας να διανείμει τους σωστούς βαθμούς στο κάθε ένα μάτι  για να διορθώσει την όρασή σας.

 

Για δεκαετίες οι μετρήσεις γίνονται στο ένα τέταρτο της διοπτρίας (D). Μπορεί λοιπόν να έχετε δει τη συνταγή σας γραμμένη κατά αυτό τον τρόπο : 0,25,0,50D,75D ή ακόμα με 0,00D.

 

Η τελευταία έρευνα της Essilor (σε διάστημα πέντε (5) ετών ),έδειξε πως το 95% του πληθυσμού χρειάζετε ακόμα πιο ακριβείς μετρήσεις των 0,25 τωρινών βημάτων των διοπτριών*. Όπως αποδείχθηκε περιορίζει την ακρίβεια που μπορούν να προσφέρουν οι διορθωτικοί φακοί και ουσιαστικά μπορεί να περιορίσει την εμπειρία της όρασης σας.

 

Για αυτό αναπτύξαμε την τεχνολογία AVA lenses, Advanced Vision Accuracy. Μια πρωτοποριακή εμπειρία όρασης με 3 βασικά βήματα για μέγιστη ακρίβεια: εξέταση ματιών(απαιτείται μέτρηση με το φορόπτερο VR-800), εξατομικευμένες μετρήσεις αλλά και φακούς.

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΩΝ AVA LENSES 

check
Μια πιο ακριβής εξέταση των ματιών.

Ο οπτομετρητής ή ο οφθαλμίατρος σας θα μετρήσει την οπτική σας οξύτητα με βάση μια νέα υποκειμενική διάθλαση σε 0,01 της διοπτρίας. **(απαιτείται μέτρηση με το φορόπτερο VR-800)

check
Μια επαναστατική εμπειρία

Δείτε τη διαφορά που μπορεί να προσφέρει η τεχνολογία φακών AVA στην πράξη (απαιτείται μέτρηση με το φορόπτερο VR-800).

check
Η νέα σας συνταγή ενσωματωμένη στους premium φακούς σας

Eξαιρετική ακρίβεια *, άνεση και ευκρίνεια, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε μια απίστευτη εμπειρία όρασης.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΩΝ AVA LENSES

 

  • Μια πιο ακριβής εξέταση των ματιών με αποτέλεσμα μια συνταγή όρασης με απίστευτο επίπεδο ακρίβειας (0,01D)

 

  • Σύγκριση μεταξύ της νέας συνταγής σας και της προηγούμενης, σε πραγματικές  συνθήκες, οπότε θα δείτε τη διαφορά αμέσως

 

  • Ευκρινείς, άνετοι φακοί, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε περισσότερα από αυτά που λατρεύετε να κάνετε κάθε μέρα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ποια είναι τα οφέλη των φακών AVA;

 

Οι φακοί σας θα κατασκευαστούν με τεχνολογία AVA lenses, με βήμα έως και  0,01D, έτσι ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε από την ευκρινή και άνετη όραση.(Απαιτείται ειδική μέτρηση με το φορόπτερο VR-800)


 

Τι είναι η συνταγή για τα γυαλιά μου;

 

Η συνταγή σας είναι το αποτέλεσμα της εξέτασης των ματιών σας και επιτρέπει στον οπτικό -οπτομέτρη σας  να διανείμει την σωστή διόρθωση και για τα δύο μάτια ξεχωριστά  για να διορθώσει την όρασή σας.


 

Πώς μπορώ να δω τη διαφορά μεταξύ της τρέχουσας συνταγής μου και της συνταγής AVA;

 

Στο τέλος της οφθαλμολογικής εξέτασης, ο οφθαλμίατο ή ο  οπτομέτρης θα σας δείξει μια εντυπωσιακή εικόνα στην οθόνη που σας εξέτασε, την μία με διόρθωση AVA συγκρίνοντας την με την προηγούμενη συνταγή σας, ώστε να μπορείτε να δείτε τη διαφορά.(απαιτείται μέτρηση με το φορόπτερο VR-800)


 

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ μιας κανονικής συνταγής και αυτής που λαμβάνω από την εμπειρία AVA;

 

Η συνταγή μετριέται σε διοπτρίες (D), στην πραγματικότητα  μετριέται στο ένα τέταρτο μιας διοπτρικής δύναμης (0.25D). Η τελευταία έρευνα της Essilor (σε διάστημα πέντε (5) ετών ),έδειξε πως το 95% του πληθυσμού χρειάζετε ακόμα πιο ακριβείς μετρήσεις των 0,25 τωρινών βημάτων των διοπτριών*. 

Κατανοώντας αυτό, αναπτύξαμε μια επαναστατική εμπειρία μέτρησης (αποκλειστικά με το phoropter VR-800) ώστε να έχετε την απόλυτη ακρίβεια της τάξεως των 0.01. Οι φακοί σας με AVA τεχνολογία θα κατασκευαστούν με ακρίβεια στην συνταγή σας με 0,01 diopter.

 

Διατίθεται το AVA με όλους τους φακούς Essilor;

 

Μπορείτε να έχετε τεχνολογία AVA  στους πολυεστιακούς   φακούς μας. Η  Σειρά Varilux X , Varilux Physio ,VARILUX S  καθώς και στην γκάμα φακών  μονής όρασης, Eyezen .

 

* Μελέτη που πραγματοποιήθηκε από Essilor® - 146 ασθενείς μεταξύ 18 ετών και 65 ετών - Σιγκαπούρη - 2016.

 

** εδώ  ορίζεται και υπολογίζεται με ακρίβεια 0,01dpt, οι φακοί πρέπει να κατασκευάζονται με τις  τυποποιημένες ανοχές