ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΡΑΣΗΣ

ADVANCED VISION ACCURACY
ADVANCED VISION ACCURACY
ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΡΑΣΗΣ

Όραση υψηλής ακρίβειας

ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΦΑΚΩΝ AVA

Είτε είναι η πρώτη φορά που φοράτε  γυαλιά είτε τα φοράτε για χρόνια, πιθανότατα έχετε ακούσει για  τον όρο : συνταγή γυαλιών. Η συνταγή σας είναι το αποτέλεσμα της εξέτασης των ματιών σας και επιτρέπει στον οπτικό – οπτομέτρη  σας να διανείμει τους σωστούς βαθμούς  στο κάθε ένα μάτι  για να διορθώσει την όρασή σας.

 

Οι οφθαλμικοί φακοί  μετρούνται σε διοπτρίες , που αναγνωρίζεται ως  μια μονάδα μέτρησης της ισχύος. Για δεκαετίες οι   μετρήσεις γίνονται  στο  ένα τέταρτο της διοπτρίας  (D), μπορεί λοιπόν  να έχετε δει στη συνταγή σας γραμμένη κατά αυτό τον τρόπο : 0,25, 0,50D, 75D ή ακόμα με  0,00D.

 

Αυτό συμμορφώνεται με τα τρέχοντα πρότυπα διόρθωσης, αλλά περιορίζει την ακρίβεια που μπορούν να προσφέρουν οι διορθωτικοί φακοί και ουσιαστικά μπορεί να περιορίσει την εμπειρία της όρασης σας , τόσο πολύ ώστε το 95% του πληθυσμού να χρειάζεται ακόμα πιο ακριβείς μετρήσεις  των 0,25 τωρινών βημάτων των διοπτριών . *

 

Για αυτό αναπτύξαμε την τεχνολογία  AVA lenses , Advanced Vision Accuracy. Μια πρωτοποριακή εμπειρία όρασης σε 3 βασικά βήματα για μέγιστη ακρίβεια: εξέταση ματιών, εξατομικευμένες μετρήσεις και φακούς.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ AVA LENSES ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ;

check
Μια πιο ακριβής εξέταση των ματιών

Ο οπτομετρητής  θα μετρήσει τα μάτια σας με βάση μια νέα υποκειμενική διάθλαση σε 0,01 διοπτρία. **

check
Μια επαναστατική εμπειρία

Δείτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει η τεχνολογία φακών  AVA στην πράξη 

check
Η νέα σας ακριβής συνταγή ενσωματωμένη στους premium φακούς σας

Για να σας προσφέρει εξαιρετική ακρίβεια *, για άνεση και ευκρίνεια στην όραση, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε αυτό που σας αρέσει να κάνετε κάθε μέρα.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΩΝ AVA LENSES

 

  • Μια πιο ακριβής εξέταση των ματιών με αποτέλεσμα μια συνταγή όρασης με απίστευτο επίπεδο ακρίβειας

 

  • Σύγκριση μεταξύ της νέας συνταγής σας και της προηγούμενης, σε πραγματικές  συνθήκες, οπότε θα δείτε τη διαφορά αμέσως

 

  • Ευκρινείς, άνετοι φακοί, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε περισσότερα από αυτά που λατρεύετε να κάνετε κάθε μέρα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ποια είναι τα οφέλη των φακών AVA;

 

Οι φακοί σας θα κατασκευαστούν με συνταγή για  AVA lenses , με βήμα  έως και  0,01D, έτσι ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε από την ευκρινή και άνετη όραση.


 

Τι είναι μια συνταγή;

 

Η συνταγή σας είναι το αποτέλεσμα της εξέτασης των ματιών σας και επιτρέπει στον οπτικό -οπτομέτρη σας  να διανείμει την σωστή διόρθωση και για τα δύο μάτια ξεχωριστά  για να διορθώσει την όρασή σας.


 

Πώς μπορώ να δω τη διαφορά μεταξύ της τρέχουσας συνταγής μου και της συνταγής AVA;

 

Στο τέλος της οφθαλμολογικής εξέτασης, ο οπτομέτρης θα σας δείξει μια εντυπωσιακή εικόνα στην οθόνη που σας εξέτασε την μία  με διόρθωση AVA συγκρίνοντας την με την  προηγούμενη συνταγή σας, ώστε να μπορείτε να δείτε τη διαφορά. 


 

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ μιας κανονικής συνταγής και αυτής που λαμβάνω από την εμπειρία AVA;

 

Η συνταγή σας μετριέται σε διοπτρίες (D), στην πραγματικότητα, η συνταγή σας μετριέται στο ένα τέταρτο μιας διοπτρικής δύναμης  (D). Μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι η τρέχουσα ή η προηγούμενη συνταγή φακού τελειώνει με 0,25, 0,50D .75D ή μόλις 0,00D. Η πιο πρόσφατη έρευνά μας δείχνει ότι το 95% των ανθρώπων έχουν πιο ευαίσθητη όραση από τα τρέχοντα βήματα διόρθωσης των 0,25 διοπτρών. *

Κατανοώντας αυτό, αναπτύξαμε μια επαναστατική εμπειρία μέτρησης για οπτικούς – οπτομέτρες , ώστε να έχετε την απόλυτη οπτική ακρίβεια όταν κοιτάζετε για το επόμενο ζευγάρι φακών. Οι φακοί σας AVA θα κατασκευαστούν με ακρίβεια στην  συνταγή σας της τάξης των  0,01 diopter.

 

Διατίθεται το AVA με όλους τους φακούς Essilor;

 

Μπορείτε να έχετε τεχνολογία AVA  στους πολυεστιακούς   φακούς μας. Η  Σειρά Varilux X , Varilux Physio ,VARILUX S  καθώς και στην γκάμα φακών  μονής όρασης, Eyezen .

 

* Μελέτη που πραγματοποιήθηκε από Essilor® - 146 ασθενείς μεταξύ 18 ετών και 65 ετών - Σιγκαπούρη - 2016.

 

** εδώ  ορίζεται και υπολογίζεται με ακρίβεια 0,01dpt, οι φακοί πρέπει να κατασκευάζονται με τις  τυποποιημένες ανοχές