Φακοί οράσεως για κάθε χρήση

Όποιο κι αν είναι το πάθος σας, έχουμε τον ιδανικό φακό για εσάς.

THE PERFECT LENS FOR YOU
Essilor Lenses

Ένας φακός οράσεως για εσάς

Από το γραφείο, το σπίτι έως τις αγαπημένες σας δραστηριότητες, η όραση σας, χρειάζεται μια αξιόπιστη λύση που να μπορεί να σας υποστηρίζει καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Για εσάς που θέλετε να βλέπετε άνετα όταν εργάζεστε, να συναναστρέφεστε με τους αγαπημένους σας ή να εξερευνείτε τη φύση και να απολαμβάνετε ξεκούραστη όραση κάθε στιγμή, υπάρχει ο κατάλληλος φακός οράσεως.

 

SEE MORE. DO MORE.

Διαφορετικές τεχνολογίες φακών Εssilor

 

Για κάθε ανάγκη όρασης, υπάρχει και μια διαφορετική τεχνολογία φακού που θα σας βοηθήσει να δείτε τον κόσμο καλύτερα, με λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. 

 

GLASSES BY AGE

Φακοί οράσεως ανά ηλικία

Η καλή όραση δεν έχει ηλικία. Η καλή όραση είναι προϋπόθεση για μια καλή και άνετη ζωή.

 

Είτε χρειάζεστε φακούς για καλύτερη όραση σε μακρινή απόσταση, είτε αντιμετωπίζετε προβλήματα όρασης σε κοντινή απόσταση, ανακαλύψτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σε φακούς για γυαλιά οράσεως ανά ηλικία.

Activity

Φακοί οράσεως ανά δραστηριότητα

Απολαύστε τα χόμπι και τις αγαπημένες σας δραστηριότητες αξιοποιώντας το μέγιστο των δυνατοτήτων της όρασής σας.

 

Δείτε καθαρά ό,τι κι αν κάνετε, από τα σπορ που δεν αποχωρίζεστε, το διάβασμα, τη νυχτερινή οδήγηση, μέχρι την εργασία και τις στιγμές που περνάτε μπροστά από ψηφιακές οθόνες.

GLASSES BY NEEDS

Φακοί οράσεως ανά περίπτωση

Τα διαθλαστικά σφάλματα, όπως η υπερμετρωπία, η μυωπία, ο αστιγματισμός αλλά και η οπτική κόπωση, επηρεάζουν καθημερινά την όρασή σας και την ποιότητα ζωής σας.

 

Οι φακοί Essilor διορθώνουν τα σφάλματα, προστατεύουν τα μάτια σας από την κόπωση, και ενισχύουν την όρασή σας στο φως και σε ευαισθησίες όπως η φωτοφοβία και τα μυγάκια.