Varilux XR Series
Varilux XR Series

VARILUX XR SERIES

Ο πρώτος πολυεστιακός φακός που ανταποκρίνεται στην κίνηση των ματιών (1).

ΟΦΕΛΗ
Check

ΦΥΣΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

Σε όλες τις συνθήκες

Check

ΣΤΑΘΕΡΗ ΟΡΑΣΗ

Στις πιο απαιτητικές συνθήκες

Check

ΥΨΗΛΗ ΟΠΤΙΚΗ ΟΞΥΤΗΤΑ

Ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό

Check

ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΟ ΟΠΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ

Διευρυμένη όραση

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΥΕΣΤΙΑΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ΤΗΣ ESSILOR (2):

  • Εξαιρετική αντιλαμβανόμενη απόδοση (3)
  • 9/10 χρήστες αντιλαμβάνονται άμεση καθαρή όραση σε όλες τις αποστάσεις (4)

  • 95% των χρηστών προσαρμόστηκαν στους φακούς τους από την πρώτη μέρα (5)

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ

Η κίνηση των ματιών μας είναι πολλαπλών κατευθύνσεων, αλλά οι τυπικοί πολυεστιακοί φακού σχεδιάζονται για να υποστηρίζουν τη γραμμική κίνηση των ματιών και αυτό μπορεί να δυσκολέψει τα μάτια στις εναλλαγές εστίασης. Ο φακός Varilux® XR series™ ανταποκρίνεται στον τρόπο που πραγματικά κινούνται τα μάτια σας, δίνοντάς σας μια πιο φυσική εμπειρία όρασης. 

 

Οι πολυεστιακοί φακοί Varilux® XR series της Essilor® γνωρίζουν  πως ακριβώς κινούνται τα μάτια σας. Σχεδιάζονται με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, που χρησιμοποιεί 1.000.000 σημεία δεδομένων από δοκιμές χρηστών, ώστε να προβλέψουν την οπτική σας συμπεριφορά!

 

Για την κατασκευή των φακών, δημιουργείται ένα ψηφιακό avatar για εσάς και αναλύεται σε ένα τρισδιάστατο περιβάλλον που αναπαράγει πραγματικά σενάρια καθημερινότητας. Μέσα από αυτή τη διαδικασία δημιουργείται το ατομικό σας προφίλ όρασης, το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να βελτιστοποιήσουμε τον φακό σύμφωνα με τη δική σας οπτική συμπεριφορά και όχι μόνο τη συνταγή σας

ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΟΡΑΣΗ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα βιώσετε άμεσα ευκρινή όραση και ομαλές εναλλαγές όρασης μεταξύ εργασιών. Αυτό σημαίνει, ότι θα μπορείτε να βλέπετε καθαρά σε όλες τις αποστάσεις και να ανταποκρίνεστε με σταθερότητα στα οπτικά ερεθίσματα ακόμα και όταν κινήστε.

Varilux Technology

ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΑΙΧΜΗΣ

Οι φακοί Varilux® XR series , ενσωματώνουν τρεις καινοτόμες τεχνολογίες της Essilor® οι οποίες συνδυάζονται και προσφέρουν μια επαναστατική λύση στη διόρθωση της πρεσβυωπίας.

 

  • Η τεχνολογία XR-motion™, επιτρέπει στους δύο φακούς να βελτιώνονται με βάση το οπτικό προφίλ συμπεριφοράς του χρήστη ώστε να παρέχουν πιο ευκρινή και ομαλή όραση ακόμη και εν κινήσει.

 

  • Η τεχνολογία Nanoptix® , μειώνει την παραμόρφωση στην περιφέρεια του φακού για να ελαχιστοποιήσει την αίσθηση «ταλάντευσης» σε δυναμικές καταστάσεις, όπως το ανέβασμα και το κατέβασμα σκαλοπατιών.

 

  • H τεχνολογία Xtend®  συνδυάζει τις περιοχές κοντινής και ενδιάμεσης όρασης του φακού με αποτέλεσμα να έχετε καθαρή όραση ακόμη και σε κοντινές αποστάσεις.

(1) Λαμβάνει υπόψη δυο παραμέτρους στον σχεδιασμό του πολυεστιακού φακού: την συνταγή και την οπτική συμπεριφορά.

(2) Όπως καταγράφηκε από προσομοιώσεις της διεύθυνσης έρευνας και ανάπτυξης της Essilor – 2022 – υπολογισμός βάσει μετρήσεων, σταθμισμένων από την σημαντικότητα του κάθε κριτηρίου για πολυεστιακούς φακούς όπως δηλώθηκε από τους χρήστες (ποιοτική έρευνα καταναλωτών - Ipsos - Q1 2022 – BR, Γαλλία, Ιταλία, Αγγλία, ΗΠΑ  - n=4000 χρήστες).

(3) Varilux® XR series™ - έρευνα καταναλωτών - Eurosyn - 2022 - Γαλλία (n=73 χρήστες πολυεστιακών φακών).

(4) Varilux® XR series™ - έρευνα καταναλωτών - Eurosyn - 2022 - Γαλλία (n=73 χρήστες πολυεστιακών φακών).

(5) Varilux® XR series™ - έρευνα καταναλωτών - Eurosyn - 2022 - Γαλλία (n=73 χρήστες πολυεστιακών φακών).