ΑΠΟ ΤΟ 1931

Η εταιρεία Βαϊράμογλου ιδρύεται το 1931 από τον Αλέξανδρο Βαϊράμογλου και μέσα από την επιχειρηματική πορεία της, συμβάλλει στην εξέλιξη του επαγγέλματος του οπτικού στην Ελλάδα.

Επενδύοντας σε πρωτοποριακές ιδέες και τεχνολογίες γρήγορα καταλαμβάνει την 1η θέση στον κλάδο των οφθαλμικών φακών στην Ελλάδα.

Η μακρόχρονη εμπειρία, η υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής, η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού, αλλά και οι εξελιγμένες υπηρεσίες είναι οι βασικοί παράγοντες που καθιστούν την Βαϊράμογλου Α.Β.Ε.Ε πρωτοπόρα εταιρεία στην Ελλάδα.

 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ & ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ

Τα παραγόμενα προϊόντα της εταιρείας Βαϊράμογλου έχουν την διαπίστευση της Essilor, γεγονός που αποτελεί εγγύηση ποιότητας για τους καταναλωτές.
Μέσω της στενής και άριστης συνεργασίας της με την Essilor είναι σε θέση να παράγει στις εγκαταστάσεις της πληθώρα καινοτόμων προϊόντων που συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξή της.

 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Η εταιρεία Βαϊράμογλου, σε όλη την πολύχρονη πορεία της, στηρίζει και βρίσκεται πάντα δίπλα στον Έλληνα οπτικό, τον πολυτιμότερο συνεργάτη της. Οι πληροφορίες και οι εμπειρίες που αντλεί την καθιστούν ικανή να εξελίσσεται και να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς.

Πιστή στις παραδόσεις και στις αξίες που την χαρακτηρίζουν, η εταιρεία συνεχίζει  να προσφέρει προϊόντα στην αιχμή της τεχνολογίας, αξιόπιστες υπηρεσίες, παροχή συνεχούς εκπαίδευσης, υποστήριξη σε προωθητικές ενέργειες & ενέργειες marketing, έμπρακτη απόδειξη της στήριξης της στον επαγγελματία οπτικό.

 

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

“Η παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας και αισθητικής τα οποία εξασφαλίζουν ιδανική όραση και καλύτερη ποιότητα ζωής στους ανθρώπους.”