Essilor
Essilor

ESSILOR

Στην Essilor εργαζόμαστε με πάθος για τη διόρθωση και την προστασία της όρασης σας  

Αποστολή μας είναι να βελτιώνουμε τη ζωή των ανθρώπων βελτιώνοντας την όραση τους

Αυτό το πετυχαίνουμε δημιουργώντας καινοτόμες λύσεις φακών προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τον τρόπο ζωής του κάθε ανθρώπου.

 

Αυτό που μας οδηγεί είναι η γνώση πως η καλή όραση είναι απαραίτητη για την καθημερινή μας ευεξία και ποιότητα ζωής. Το να βλέπουμε καλά μας επιτρέπει να μαθαίνουμε, να εργαζόμαστε και να αλληλοεπιδρούμε πλήρως με τον κόσμο γύρω μας.

 

Όλοι αξίζουν καλή όραση.

 

Οι φακοί μας σχεδιάζονται στη Γαλλία, κατασκευάζονται στο εργοστάσιο μας στην Αθήνα και διανέμονται σε όλη την Ελλάδα.

Innovation
Εικόνα
Innovation

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Οι οφθαλμικοί μας φακοί  παράγονται, ελέγχονται και επικυρώνονται συστηματικά από ανθρώπους σαν εσάς. Στόχος μας είναι να δημιουργούμε καινοτομίες ειδικά σχεδιασμένες στις δικές σας ανάγκες.

Προβλέπουμε σημαντικές κοινωνικές τάσεις, όπως γήρανση του πληθυσμού, υψηλή αύξηση των ατόμων που αναπτύσσουν αμετρωπίες ή ακόμα και τις νέες συνήθειες (ψηφιακή εποχή, γρήγοροι ρυθμοί ζωής κτλ) και ανταποκρινόμαστε προκλήσεις που φέρνουν αυτές οι αλλαγές. 

SUSTAINABILITY
Εικόνα
Sustainability

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Πιστεύουμε σε ένα δίκαιο, βιώσιμο μέλλον στο οποίο κάθε άτομο έχει πρόσβαση σε υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας ματιών και καλή όραση. Η φιλοδοξία μας είναι να εξαλειφθεί η κακή όραση σε μια γενιά.

Οι στόχοι μας για τη βιωσιμότητα περιλαμβάνουν πολλά παραπάνω από συμπεριληπτικές επιχειρηματικές πρακτικές και προγράμματα. Βελτιστοποιούμε συνεχώς το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα και συμμετέχουμε σε διάλογο με όλους τους συνεργάτες μας ώστε να εφαρμόζονται ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές σε όλες μας τις συναλλαγές.