Φακοί οράσεως με επίστρωση Crizal

Η προστασία των ματιών από την υπεριώδη ακτινοβολία είναι απαραίτητη για την υγεία των ματιών σας. Οι αντανακλάσεις που δημιουργούνται από το φυσικό φως την ημέρα, ή τα φώτα στον δρόμο τη νύχτα, μπορούν να αποτελέσουν εμπόδια στο να δείτε καθαρά τον περιβάλλοντα χώρο. Μια γρατζουνιά, ένας λεκές, λίγη παραπάνω σκόνη, ή απλώς μερικές σταγόνες νερού πάνω στα γυαλιά οράσεως, μπορούν πραγματικά να δυσκολέψουν ή και να εμποδίσουν την όραση.

 

Ενισχύστε την όρασή σας με τις τεχνολογίες που φέρουν οι επιστρώσεις Crizal στους φακούς οράσεως, και χαρείτε κάθε στιγμή, βλέποντας καθαρά, ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο.

 

Ανακαλύψτε τη διαφορά των επιστρώσεων Crizal

Οι επιστρώσεις Crizal προστατεύουν τα μάτια σας από τις περιττές αντανακλάσεις και την επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία. Επιπλέον, προστατεύουν τους φακούς σας από γρατζουνιές, λεκέδες, σκόνη και νερό και κάνουν των καθαρισμό τους πιο εύκολο. Επιλέξτε την αναβάθμιση που ταιριάζει στην καθημερινότητά σας: Crizal Sapphire UV, Crizal Prevencia, Crizal Alize UV ή Crizal Sun UV.

CRIZAL® PREVENCIA

H αντιανακλαστική επίστρωση Crizal® Prevencia φιλτράρει έξυπνα το επιβλαβές μπλε-ιώδες φως, επιτρέποντας στο ωφέλιμο φως να περάσει (ορατό φως, συμπεριλαμβανομένου του μπλε-γαλάζιου), διατηρώντας άριστη διαύγεια για βέλτιστη όραση όλες τις ώρες της ημέρας.

CRIZAL SAPPHIRE UV

Η επίστρωση Crizal® Sapphire UV™ έχει σχεδιαστεί για να μειώνει τις αντανακλάσεις, από όποια κατεύθυνση και αν αυτές προέρχονται. Προσφέρει απαράμιλλη καθαρότητα, ευκρίνεια όρασης και ένα υπέροχο αισθητικό αποτέλεσμα, βοηθώντας σας έτσι να διακρίνετε καλύτερα τα χρώματα και τις λεπτομέρειες όπου κοιτάζετε.

CRIZAL® SUN UV

Η Crizal® Sun UV είναι μια ειδικά σχεδιασμένη επίστρωση για γυαλιά ηλίου που προσφέρει άνετη όραση και αντιανακλαστικές ιδιότητες για μέγιστη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία.

CRIZAL® ALIZE UV

Η αντιανακλαστική επίστρωση Crizal® Alize UV επιτρέπει στους φακούς σας να παραμείνουν καθαροί καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας καθώς προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή στις γρατζουνιές και ευκολότερο καθαρισμό.