Eyezen
Eyezen

Διορθώστε την όραση σας

EYEZEN

Μειώνουν και προλαμβάνουν την οπτική κόπωση

Watch the video
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Close modal
ΟΦΕΛΗ
check

ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΚΟΠΩΣΗ

Άνετη όραση καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας

check

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Καθαρή όραση από όποιο σημείο του φακού κι αν κοιτάξετε

check

ΟΠΤΙΚΗ ΟΞΥΤΗΤΑ

Όραση υψηλής ευκρίνειας σε όλη την επιφάνεια του φακού

check

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΦΑΚΟΙ ΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Υποστηρίζουν την οπτική προσπάθεια όταν χρησιμοποιείτε ψηφιακές συσκευές

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟΕΣΤΙΑΚΟΙ ΦΑΚΟΙ

  • Εξαιρετική διαύγεια 
  • Άνετη όραση
  • Σχεδιασμένοι για τη σύγχρονη ζωή
  • Βελτιστοποιημένοι για τις ψηφιακές οθόνες
  • Μειώνουν και προλαμβάνουν την οπτική κόπωση

Η ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΟΘΟΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΟΠΤΙΚΗ ΚΟΠΩΣΗ

Eye fatigue

ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ;

Τα μάτια μας δεν είναι από τη φύση τους φτιαγμένα για την ψηφιακή εποχή: μετά από μόλις 20 λεπτά παρατήρησης αντικειμένων σε κοντινή (1) απόσταση, η οπτική μας ικανότητα εξασθενεί και μπορεί να βιώσουμε κούραση, πονοκεφάλους, θολή όραση και αυχενικούς πόνους (2). Ακόμα και αν περνάτε μόνο 3 ώρες ή μέχρι και 12 ώρες καθημερινά μπροστά σε οθόνες, η ψηφιακή σας καθημερινότητα έχει επίπτωση στην όραση σας (3).

Eyezen

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΕ ΑΝΕΣΗ

Οι ψηφιακές συσκευές διαμορφώνουν τον τρόπο που ζούμε. Μας επιτρέπουν να μαθαίνουμε, να δουλεύουμε, να παίζουμε, να κοινωνικοποιούμαστε κι ακόμα περισσότερα! Αυτή η ζωή “online” φέρνει νέα δεδομένα στην όραση και τον τρόπο που κοιτάζετε. Η χρήση οθονών μπορεί να αποδειχτεί σκληρή για τα μάτια, καθώς θα πρέπει να προσαρμόζεστε σε διαφορετικές αποστάσεις και να διαβάζετε τα γράμματα στις ψηφιακές οθόνες. Ο ρυθμός ανανέωσης της εικόνας ενός κινητού είναι έως και 60 φορές το δευτερόλεπτο και τα μάτια σας πρέπει κάθε φορά να προσαρμόζονται. Προσφέρει καθαρότερη όραση από έναν συνηθισμένο μονοεστιακό φακό και βοηθάει στην πρόληψη και μείωση της οπτικής κόπωσης. Οι φακοί Eyezen μπορούν να διορθώσουν τη μυωπία, την υπερμετρωπία και τον αστιγματισμό. Ακόμα κι αν δεν χρειάζεστε διόρθωση μπορείτε να επωφεληθείτε από τους φακούς Eyezen για ξεκούραστη όραση μπροστά από τις οθόνες στην καθημερινότητα σας.

Eyezen

ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΜΠΛΕ ΦΩΤΟΣ

Το φως είναι αναγκαίο για την όραση μας και την ευεξία μας. Μας επιτρέπει να βλέπουμε σχήματα, λεπτομέρειες και χρώματα, αλλά ρυθμίζει και τον κύκλο του ύπνου μας. Το Eye Protect System είναι μια μοναδική καινοτομία που μπορεί να ενσωματωθεί στους φακούς Eyezen ώστε να φιλτράρουν το μπλε-ιώδες φως.

Eyezen

ΔΙΑΥΓΗΣ ΟΡΑΣΗ

Οι φακοί Eyezen είναι ειδικά σχεδιασμένοι ώστε να ανταποκρίνονται στις οπτικές απαιτήσεις του σήμερα. Λόγω του ενισχυμένου σχεδιασμού τους, αυτοί οι μονοεστιακοί φακοί μπορούν να σας υποστηρίξουν ενώ εργάζεστε, σερφάρετε στα μέσα δικτύωσης ή παίζετε παιχνίδια στο κινητό, τον υπολογιστή ή την κονσόλα σας. Συνεχίστε να κάνετε αυτό που σας αρέσει έχοντας διαυγή και άνετη όραση (1).

Eyezen

ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗ; ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ

Ακόμα κι αν δεν έχετε ανάγκη διόρθωσης της όρασης σας, μπορείτε να επωφεληθείτε από τους φακούς Eyezen. Εστιάστε με φακούς Eyezen χωρίς να προκαλείτε κούραση στα μάτια σας κατά τη χρήση ψηφιακών συσκευών, φορώντας τους εντυπωσιακούς σκελετούς που πάντα θέλατε.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Οι φακοί Eyezen είναι το αποτέλεσμα διεξοδικών δοκιμών και πρωτοποριακής τεχνολογίας προσαρμοσμένης στη σύγχρονη ζωή.

EYEZEN FOCUS AND DUALOPTIM TECHNOLOGY

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ EYEZEN FOCUS ΚΑΙ DUALOPTIM

Μια ολοκληρωμένη γκάμα μονοεστιακών φακών προσαρμοσμένων για κάθε ανάγκη της καθημερινότητας σας. Οι φακοί Eyezen είναι ενισχυμένοι για να ανταποκρίνονται στις σημερινές απαιτήσεις και προσαρμοσμένοι ώστε να βοηθούν την όραση μπροστά στις ψηφιακές συσκευές.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ ΣΑΣ

Η συνταγή σας είναι μόνο η αρχή! Οι Eyezen φακοί σας μπορούν να τροποποιηθούν με μια μοναδική διαδικασία μέτρησης αναπτυγμένη από την Essilor, ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες σας.

 

Eyezen

 

PERSONALISE YOUR LENSES

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ ΣΑΣ;

Το επίπεδο εξατομίκευσης εξασφαλίζει ότι οι Eyezen φακοί σας έχουν φτιαχτεί όχι μόνο για τη διόρθωση της όρασης σας, αλλά και για τις ιδιαίτερες ανάγκες της όρασης. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες της ζωής με τους εξατομικευμένους Eyezen φακούς σας.

ΈΧΟΥΜΕ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΟΦΕΛΗ

Πραγματοποιούμε συστηματικά δοκιμές στα προϊόντα μας με χρήστες από όλο τον κόσμο για να εγγυηθούμε τα οφέλη των φακών μας.

Thumbs up

91%

των διοπτροφόρων δήλωσαν ικανοποιημένοι με την οπτική άνεση κατά τη χρήση ψηφιακών συσκευών

Thumbs up

91%

των διοπτροφόρων δήλωσαν άνεση στην όραση κατά τη χρήση smartphone

Thumbs up

95%

των διοπτροφόρων είπαν ότι η ικανότητα τους να διαβάζουν μικρά γράμματα βελτιώθηκε

(1) Οι φακοί Eyezen 0.4 βοηθούν στη μείωση της οπτικής κόπωσης αντισταθμίζοντας την πτώση της ικανότητας προσαρμογής του ματιού σε τουλάχιστον 20 λεπτά εργασίας σε κοντινή απόσταση. Chi & Lin (1998), a comparison of seven visual fatigue assessment techniques in three data acquisition task. Human Factors, 40 (4), 577-590.

 

(2) Eyestrain, headaches and neck pains - Consumer quantitative study - 4000 individuals - US, Fr, Br & CH – Independent Institute – 2014.Blurriness - Sheppard AL, Wolffsohn JS. Digital eye strain: prevalence, measurement and amelioration. BMJ Open Ophthalmology 2018.

 

(3) Paillé, D., Impact of new digital technologies on posture, Points de Vue,International Review of Ophthalmic Optics, N72, Autumn 2015

 

(4) McCarty CA, Taylor HR. A review of the epidemiologic evidence linking ultraviolet radiation and cataracts. Dev Ophthalmol. 2002; 35:21-31. Sunlight and the 10-year incidence of age-related maculopathy: The Beaver Dam Eye Study. Arch. Ophthalmol., 122, 750-757. New discoveries and therapies in retinal phototoxicity, Serge Picaud et Emilie Arnault, Points de Vue N°68, Spring 2013.

 

*91% των διοπτροφόρων ήταν ικανοποιημένοι από την οπτική τους άνεση όταν κοιτούσαν σε μια ψηφιακή οθόνη. 91% των διοπτροφόρων ένιωθαν άνεση στην όραση τους όταν χρησιμοποιούσαν smartphone. 95% των διοπτροφόρων είπαν ότι η ικανότητα τους να διαβάζουν μικρά γράμματα βελτιώθηκε. -  B. de Larrard, The new range of Eyezen™ lenses: what are the benefits perceived by wearers during screen use?, Points de Vue, International Review of Ophthalmic Optics, N72, Autumn 2015.