INNOVATION
INNOVATION

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Η πραγματική καινοτομία είναι αυτή που αντιλαμβανόμαστε και εγκρίνουμε

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΜΑΣ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ

Μπορεί να μοιάζουν παρόμοιοι, αλλά δεν είναι όλοι οι φακοί ίδιοι. Οι φακοί μας αναπτύσσονται συστηματικά, ελέγχονται και επικυρώνονται από άτομα σαν κι εσάς, γιατί θέλουμε να δημιουργήσουμε λύσεις που είναι σχετικές με εσάς. Η διαδικασία καινοτομίας της Essilor είναι βασισμένη στις δικές σας ανάγκες και στη δική σας καθημερινότητα και μόνο εσείς μπορείτε να μας πείτε τη μεγάλη διαφορά που βλέπετε φορώντας τα προϊόντα μας.

ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ

INNOVATION

 

 

 

Ίσως γνωρίζετε ήδη ότι το 80% των πληροφοριών που λαμβάνετε προέρχονται από την όραση, αλλά γνωρίζατε ότι το 40% της δραστηριότητας του εγκεφάλου σας είναι αφιερωμένο μόνο στην όραση; 

Γι' αυτό είμαστε αφοσιωμένοι στις καλύτερες οπτικές λύσεις και προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε όλες τις πολυπλοκότητες της όρασης.

  

Συνεργαζόμαστε με ανθρώπους σαν κι εσάς για να εξετάσουμε την όραση και τις συνήθειες τους και αυτό μας επιτρέπει να αναπτύξουμε και να δοκιμάσουμε τις καλύτερες οπτικές λύσεις σε πραγματικές συνθήκες.

Houselab

HOUSELAB™

Η κατανόηση της όρασης σας σε συνθήκες καθημερινότητας είναι σημαντική στην ανάπτυξη φακών και διασφαλίζει ότι είναι προσαρμοσμένοι σε εσάς. Το HouseLab™  έχει κατασκευαστεί ειδικά για να εκτελεί μια σειρά δοκιμών για να παρατηρεί και να καταγράφει πώς συμπεριφέρονται οι άνθρωποι όταν φορούν γυαλιά. Πώς ανεβοκατεβαίνουν τις σκάλες, διαβάζουν, χρησιμοποιούν ψηφιακές συσκευές, μαγειρεύουν, μαστορεύουν και οτιδήποτε άλλο κάνουν μέσα στο σπίτι τους.

Carlab

CARLAB™

Η καλή όραση είναι κρίσιμη για την ασφαλή οδήγηση. Το CarLab™ μας βοηθά να κατανοήσουμε τον τρόπο που θα βελτιώσουμε την όραση σε χρήστες που οδηγούν. Σε ελεγχόμενο περιβάλλον προσομοιώνουμε την αντανάκλαση και άλλες οπτικές καταστάσεις που αντιμετωπίζουν συχνά οι οδηγοί. Μετρώντας αυτές τις εμπειρίες, αναπτύσσουμε λύσεις για την καταπολέμηση, τους αλλά και την συνεχόμενη αναβάθμιση των φακών, ώστε η οδήγηση να είναι μια ασφαλέστερη εμπειρία.

Simulator

ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΤΗΣ

Δεδομένα που σχετίζονται με τη φυσιολογία, αλλά και τη συμπεριφορά κάθε χρήστη, συλλέγονται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας προσομοίωσης, χρησιμοποιώντας ψηφιακές τεχνικές πολλαπλών αισθητήρων σε τρισδιάστατη εικονική πραγματικότητα. Επιτρέποντας μας να ενισχύσουμε συγκεκριμένες συνθήκες και αντιδράσεις. Από τα ευρήματα αυτά μπορούμε να αντλήσουμε προδιαγραφές που είναι συμβατές με τις οπτικές ανάγκες και τη στάση σώματος του κάθε ατόμου.

Movisroom

MOVIS ROOM

Χρησιμοποιούμε πολλαπλές κάμερες που ανιχνεύουν συμπεριφορά σε πραγματικές καταστάσεις, όπως οι κινήσεις και η στάση όταν διαβάζουμε ή χρησιμοποιούμε ψηφιακές συσκευές. Το δωμάτιο MoVis μας βοήθησε να εντοπίσουμε νέες συμπεριφορές που συνδέονται με τη χρήση ψηφιακών συσκευών και μας οδήγησε να αναπτύξουμε φακούς Eyezen και πιο πρόσφατα, να προσδιορίσουμε τη συμπεριφορά του χρήστη στην κοντινή  όραση, οδηγώντας στην ανάπτυξη φακών σειράς Varilux X.

 

Εξερευνούμε νέους ορίζοντες στον «οπτικό κόσμο»: ηλεκτρονικά, ψηφιακά, μηχανογραφικά. Στοχεύουμε πάντα στη βελτίωση της όρασης των ανθρώπων σχεδιάζοντας καινοτόμες λύσεις που είναι τόσο μοναδικές όσο και η όραση σας.

Live optics

LIVE OPTICS™

Οι χρήστες γυαλιών οράσεως δοκιμάζουν τους φακούς μας σε «τυφλές» δοκιμές νέων προϊόντων και σε πραγματικές συνθήκες, γνωστές ως Live Optics™, επιτρέποντας μας να διαπιστώσουμε πως οι καινοτομίες μας βελτιώνουν την οπτική εμπειρία των ανθρώπων κατά την καθημερινή τους ζωή. Μόνο οι λύσεις που κατακτούν το υψηλότερο επίπεδο ικανοποίησης προχωρούν σε περαιτέρω ανάπτυξη. Αν και οι φακοί σας φαίνονται αόρατοι, υπάρχουν πολλές τεχνολογίες που εφαρμόζονται σε κάθε φακό. Αυτό καθορίζει τη διαφορά μεταξύ του ενός φακού με του άλλου.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Σύνθετα προβλήματα όρασης.

Δημιουργούμε εξατομικευμένες λύσεις για να βοηθήσουμε άτομα με σύνθετα προβλήματα όρασης που οι παραδοσιακοί φακοί δεν μπορούν να διορθώσουν. Οι συνεργάτες μας έρχονται σε επαφή με τα εργαστήρια Ε & Α μας στο Παρίσι, το Ντάλας και την Ιταλία. Εκεί, πραγματοποιούμε πολύπλοκους υπολογισμούς για προσαρμοσμένους φακούς με την μοναδική βιομηχανική διαδικασία στο εργαστήριο Ειδικών φακών στη Γαλλία.

 

 

 

engine

 

 

 

 

 

 

 

 

Με μεγάλη εξειδίκευση στην κατασκευή φακών, η ομάδα μπόρεσε να διορθώσει μια αμετρωπία  -108.00D για έναν επαγγελματία φωτογράφο στη Σλοβακία. Κατασκεύασε πρισματική διόρθωση 35.00D για έναν ασθενή στην Τσεχική Δημοκρατία και δημιούργησε έναν φακό +70.00D για να βοηθήσει μια γυναίκα από την Αυστραλία να βλέπει και πάλι πιο άνετα.

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ 

Η αποτελεσματική καινοτομία και οι δοκιμές απαιτούν επίσης εξωτερική, αντικειμενική συμβολή. Η Essilor συνεργάζεται με τους πιο προηγμένους ακαδημαϊκούς και ερευνητικούς φορείς παγκοσμίως για την ανάπτυξη καινοτόμων φακών και νέων λύσεων όρασης, όπως: το Paris Vision Institute,  τα Πανεπιστήμια της Shanga Shang και του Wenzhou και το Ecole Polytechnique de Montréal.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ 

Το 2018, το Essilor κατατάχθηκε, για 8η συνεχόμενη χρονιά, μεταξύ των 100 πιο καινοτόμων εταιρειών στον κόσμο από το περιοδικό Forbes.

Inclusive business models

ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Επιδιώκουμε να κάνουμε τις οπτικές λύσεις προσβάσιμες σε αναπτυσσόμενες χώρες των οποίων οι πληθυσμοί συχνά αποκλείονται λόγω οικονομικών, πολιτιστικών ή γεωγραφικών εμποδίων.

 

Το Vision New Generation είναι ένα καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο χωρίς αποκλεισμούς, σχεδιασμένο να είναι κλιμακούμενο και βιώσιμο, το οποίο έχει αναπτύξει προγράμματα όπως το Eye Mitra, που έχει ήδη φέρει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας όρασης σε αγροτικές περιοχές της Ινδίας.