GLASSES FOR HEADACHES
GLASSES FOR HEADACHES

ΓΥΑΛΙΑ ΓΙΑ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ

Οι πονοκέφαλοι είναι ένα συνηθισμένο περιστατικό. Eίναι απίστευτα άβολοι και μας αποσπούν την προσοχή. Είναι ασφαλές να πούμε ότι όλοι έχουν βιώσει πονοκέφαλο κάποια στιγμή, αλλά σκεφτήκατε ποτέ ότι μπορεί να οφείλεται σε κάποιο μη διορθωμένο διαθλαστικό σφάλμα;

 

Είτε αναζητάτε παυσίπονα για να θεραπεύσετε τον πονοκέφαλο σας, είτε απλά το προσπερνάτε, ίσως να μην γνωρίζετε ότι η λύση μπορεί να είναι απλά ένα ζευγάρι γυαλιά.

ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΡΑΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ;

Εάν αντιμετωπίζετε συχνά πονοκεφάλους όταν κάνετε μια δραστηριότητα, όπως ανάγνωση ή παρακολούθηση τηλεόρασης ή δυσκολεύεστε να δείτε καθαρά και ανοιγοκλείνετε έντονα τα μάτια σας, τότε αξίζει να επισκεφτείτε έναν οφθαλμίατρο ή έναν οπτομέτρη.

 

Η υπερμετρωπία μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους, καθώς η προσπάθεια για να δείτε καθαρά μπορεί να σας κουράσει. Τα μάτια καταπονούνται ιδιαίτερα για να εστιάσουν σε κοντινές αποστάσεις. Ομοίως, η μυωπία και ο αστιγματισμός μπορούν να οδηγήσουν σε παρόμοιες καταστάσεις.

 

 

GLASSES FOR HEADACHES

 

 

 

Τα γυαλιά θα διορθώσουν το διαθλαστικό σφάλμα και θα μειώσουν στο ελάχιστο την καταπόνηση των ματιών σας και τους πονοκεφάλους. Ίσως να μην αντιληφθήκατε ότι υπήρχε πρόβλημα με την όραση σας, γι' αυτό είναι σημαντικό να επισκέπτεστε τακτικά τον οφθαλμίατρο ή τον οπτομέτρη σας.

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΥΑΛΙΑ ΑΝ ΕΧΩ ΣΥΧΝΑ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ;

Εάν αντιμετωπίζετε συχνά πονοκεφάλους, θα πρέπει να επισκεφτείτε τον οφθαλμίατρο ή οπτομέτρη σας για να μάθετε εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την όραση σας.

 

Εάν υποφέρετε από πονοκεφάλους, από θολή όραση ή δυσκολία στο να δείτε τη νύχτα, είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να φορέσετε γυαλιά.

ΤΙ ΓΥΑΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ;

Τις περισσότερες φορές, οι πονοκέφαλοι που σχετίζονται με την όραση είναι προϊόν ενός διαθλαστικού σφάλματος, όπως η υπερμετρωπία, η μυωπία ή ο αστιγματισμός. Τα γυαλιά βοηθούν στην διόρθωση των διαθλαστικών σφαλμάτων και ταυτόχρονα σας απαλλάσσουν απο τους πονοκεφάλους. 

 

Υπάρχουν διάφοροι τύποι φακών που διορθώνουν την όραση για μακριά, για κοντά ή τον αστιγματισμό. Είναι επίσης σημαντικό να επιλέξετε τα κατάλληλα γυαλιά μονής όρασης που σας ταιριάζουν.

 

Οι φακοί Eyezen είναι μια μοναδική λύση που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη μείωση της καταπόνησης των ματιών. Προσφέροντας ευκρινή, άνετη όραση, οι φακοί Eyezen είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί εάν χρησιμοποιείτε συχνά ψηφιακές συσκευές.

 

Κατά την χρήση ψηφιακών συσκευών, τα μάτια σας προσπαθούν συνεχώς να εστιάζουν σε pixelated οθόνες και σε μεταβλητές αποστάσεις. Η τεχνολογία Eyezen θα διορθώσει το διαθλαστικό σφάλμα, προστατεύοντας ταυτόχρονα τα μάτια σας από τον πόνο ή την κόπωση τους.

 

Eyezen

 

Εάν αποδειχθεί ότι χρειάζεστε πολυεστιακούς φακούς, οι Varilux X προσφέρουν ομαλές μεταβάσεις από την μακρινή έως τη κοντινή σας όραση. Θα βλέπετε καθαρά σε όλες τις αποστάσεις βελτιώνοντας τον τρόπο ζωής σας.

 

Μερικές φορές οι πονοκέφαλοι μπορεί να προκαλούνται σε συνθήκες έντονου φωτισμού (φυσικού ή τεχνητού), ειδικά εάν υποφέρετε από ευαισθησία στο φως. Οι φακοί Transitions θα προσαρμοστούν αυτόματα χρωματίζοντας τον φακό και μειώνοντας την ένταση του φωτός που εισέρχεται στα μάτια σας.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΦΑΚΩΝ