GLASSES FOR 20-39 YEAR OLDS
GLASSES FOR 20-39 YEAR OLDS

ΦΑΚΟΙ ΓΙΑ 20 – 39 ΕΤΩΝ

ΓΥΑΛΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΖΩΗ

Ο πολυάσχολος τρόπος ζωής συχνά περιλαμβάνει εργασία σε διαφορετικές ψηφιακές συσκευές, πολλές μετακινήσεις, ταξίδια, κοινωνικοποίηση. Είναι σημαντικό να υποστηρίζεται από καθαρή και ευκρινή όραση.

 

Όσοι είναι κάτω των 40 ετών πρέπει να διασφαλίσουν ότι φορούν τα σωστά γυαλιά, για να βεβαιωθούν ότι οι ανάγκες όρασης τους ικανοποιούνται πλήρως. Η τακτική προληπτική φροντίδα των οφθαλμών είναι απαραίτητη ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος εμφάνισης παθήσεων στο μέλλον. Οι επιλογές τρόπου ζωής όπως το αλκοόλ, το κάπνισμα και η διατροφή παίζουν σημαντικό ρόλο στη μελλοντική υγεία των ματιών.

ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ

Η υπερβολική χρήση ψηφιακών συσκευών, που είναι διαδεδομένη σε αυτές τις ηλικίες, μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση συμπτωμάτων οπτικής κόπωσης. Σε αυτή την περίπτωση, είναι σημαντικό να φοράτε εξειδικευμένους φακούς για τις ψηφιακές οθόνες. Οι φακοί Eyezen είναι φακοί μονής όρασης, που ενισχύουν την πρόληψη της καταπόνησης των ματιών και παρέχουν άνετη και ευκρινή όραση.

 

Eyezen

 

Έτσι, όταν συχνά αλλάζετε το βλέμμα σας μεταξύ του smartphone, του tablet και του φορητού υπολογιστή, διασφαλίζετε ότι τα μάτια σας δεν χρειάζονται υπερβολική προσπάθεια για να εστιάσουν. Επιλέγοντας φακούς Eyezen, απολαμβάνετε μια ευκρινή, καθαρή και ξεκούραστη όραση.

Η καθημερινή μετακίνηση αποτελεί μεγάλο μέρος της ρουτίνας σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα. Οι περισσότεροι μετακινούνται καθημερινά 2 ώρες κατά μέσο όρο, σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Το εκτυφλωτικό φως που προέρχεται από τις αντανακλάσεις στον δρόμο και το έντονο θάμβος του ήλιου μας προκαλεί μια άβολη αίσθηση όταν κοιτάμε γύρω μας.

Αν θέλουμε να μιλήσουμε για πρακτικά αλλά κομψά γυαλιά, τότε το Transitions XTRActive προσφέρει την πληρέστερη λύση για να κάνει την καθημερινή σας μετακίνηση πιο άνετη. Αυτοί οι "έξυπνοι" φακοί προστατεύουν την όραση σας στο δρόμο από τις αντανακλάσεις που προκαλούνται από την επιφάνεια του ή και από τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Σκουραίνοντας αυτόματα με βάση την φωτεινότητα, τη UV ακτινοβολία αλλά και το ορατό φως, αυτοί οι φακοί σας παρέχουν τη μέγιστη οπτική άνεση.

 

GLASSES FOR 20-39 YEARS OLD

 

Η έκθεση στο υπεριώδες φως είναι ένας παράγοντας που συμβάλλει σε ασθένειες, όπως ο καταρράκτης και η AMD (1). Φορώντας αυτά τα γυαλιά, μειώνετε τους παραπάνω κινδύνους (2).

ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΔΑ

Ως νέος ενήλικας, είναι πιθανό να αναζητάτε πέρα από την υγεία και προστασία των ματιών σας, μια μοδάτη εμφάνιση. Για να εκφράσετε το στυλ σας, μια σημαντική παράμετρος είναι η σωστή επιλογή του σκελετού.

Πολλοί τύποι γυαλιών σας επιτρέπουν να συνδυάσετε τη διόρθωση των ματιών σας με πρακτικούς φακούς και μοντέρνους σκελετούς. Τέλεια οπτική λύση για τις ανάγκες και τον τρόπο ζωής σας!

Εάν χρειάζεστε μια συνταγή για γυαλιά, ίσως ψάχνετε φακούς που είναι τόσο μοντέρνοι όσο και αποδοτικοί. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα γυαλιά ηλίου. Οι φακοί E-Mirror UV μπορούν να καταφέρουν ακριβώς αυτό.

 

Οι φακοί E-Mirror UV παρέχουν εφέ καθρέφτη για τα γυαλιά ηλίου σας. Με πλούσια επιλογή χρωμάτων όπως ασήμι, χρυσό, μπλε, μοβ ή μπρονζέ εκφράζετε το στυλ σας, ενώ παράλληλα προστατεύετε την υγεία των ματιών σας από το έντονο φως και τις επιβλαβείς ακτίνες UV.

 

Σε συνδυασμό με φακούς Xperio Polarized, τα γυαλιά σας παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία (3), για απόλυτη προστασία από τον ήλιο. Έτοιμοι για διακοπές και δραστηριότητες στην παραλία ή στην ύπαιθρο, τα γυαλιά Xperio Polarized θα εξαλείψουν το εκτυφλωτικό θάμβος για να κάνετε αυτό που σας αρέσει χωρίς περισπασμούς!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΛΥΣΕΙΣ ΦΑΚΩΝ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

1) McCarty CA, Taylor HR. Μια ανασκόπηση των επιδημιολογικών στοιχείων που συνδέει την υπεριώδη ακτινοβολία και τον καταρράκτη. Dev Ophthalmol. 2002; 35: 21-31.

 

Το φως του ήλιου και η 10ετής συχνότητα της ωχράς κηλίδας που σχετίζεται με την ηλικία: The Beaver Dam Eye Study. Arch Ophthalmol, 122, 750-757.

 

Νέες ανακαλύψεις και θεραπείες στη φωτοτοξικότητα του αμφιβληστροειδούς, Serge Picaud et Emilie Arnault, Points de Vue 68, Άνοιξη 2013.

 

(2) Η υγεία των ματιών βασίζεται σε διάφορους παράγοντες (ηλικία, γενετική, κάπνισμα, διατροφή…). Το φως είναι ένας από τους τροποποιήσιμους παράγοντες κινδύνου στους οποίους μπορεί να δράσει ένας οφθαλμικός φακός.

 

(3) Σε συνδυασμό με το Crizal Sun UV.