GLASSES FOR SPORT
GLASSES FOR SPORT

ΓΙΑ ΣΠΟΡ

Οι φακοί για τον αθλητισμό είναι απαραίτητοι και η σωστή επιλογή θα βελτιώσει την απόδοση σας. Για παράδειγμα, δεν είναι εύκολο να παίζετε τένις εάν δεν μπορείτε να δείτε που βρίσκεται η μπάλα! Είτε κάνετε κάποιο άθλημα για χόμπι είτε επαγγελματικά, ίσως να σκεφτείτε πώς οι φακοί με την διόρθωση σας θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά.

 

Η τέλεια όραση είναι ζωτικής σημασίας για ένα άθλημα, όχι μόνο για την απόδοση σας, αλλά και για την ασφάλεια σας. Φορώντας φακούς κατά τις αθλητικές δραστηριότητες θα ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση σας και ταυτόχρονα θα απολαύσετε το χόμπι που έχετε επιλέξει.

 

Χάρη στη μεγάλη γκάμα φακών και την προηγμένη τεχνολογία, μπορείτε να επενδύσετε σε ένα ζευγάρι φακών που είναι ιδανικά σχεδιασμένοι για αθλητικές δραστηριότητες.

 

 

 

GLASSES FOR SPORT

 

 

 

 

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΦΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ;

Εάν ασχολείστε με κάποιο άθλημα, είναι πιθανό να ακολουθείτε έναν πολυάσχολο, ενεργό τρόπο ζωής. Οι φακοί που επιλέγετε πρέπει να σας υποστηρίζουν, επιτρέποντας σας να κάνετε το σπορ που αγαπάτε και να διεκπεραιώνετε παράλληλα τα καθήκοντα σας χωρίς ενόχληση.

 

Εάν φοράτε ήδη φακούς για κάποιο διαθλαστικό σφάλμα, όπως μυωπία, υπερμετρωπία ή ακόμη και πρεσβυωπία, αξίζει να βεβαιωθείτε ότι οι συγκεκριμένοι φακοί θα σας υποστηρίξουν στην δραστηριότητα που έχετε επιλέξει. Εάν δεν φοράτε φακούς όμως και δυσκολεύεστε να εστιάσετε ή να δείτε καθαρά όταν κάνετε κάποιο σπορ, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο της οφθαλμολογικής εξέτασης για να ελέγξετε την όρασης σας.

 

Ο οπτικός σας θα λάβει υπόψη τον τρόπο ζωής σας και θα σας προτείνει τον σωστό τύπο φακού για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

 

ΤΙ ΦΑΚΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ;

Έχουμε μια σειρά από φακούς για τον αθλητισμό που μπορούν να υποστηρίξουν έναν ενεργό τρόπο ζωής. Εάν παίζετε συχνά έξω, είναι σημαντικό οι φακοί σας να προσφέρουν προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία. Ακόμα κι αν έχει συννεφιά, οι ακτίνες UV μπορούν να φτάσουν στα μάτια σας και η παρατεταμένη έκθεση μπορεί να προκαλέσει ζημιά. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει αυξημένος κίνδυνος οφθαλμικών παθήσεων. Εάν φοράτε φακούς στις αθλητικές σας δραστηριότητες, σκεφτείτε ένα ζευγάρι που προστατεύει τα μάτια σας από τις ακτίνες UVA και UVB.

 

Όταν αθλείστε σε εξωτερικούς χώρους, συχνά αντιμετωπίζετε έντονο φως, ειδικά αν γυμνάζεστε πάνω ή κοντά στο νερό. Οι φακοί Xperio Polarized μπορούν να μειώσουν το θάμβος στα μάτια σας, αφήνοντας μόνο το κάθετο φως του ήλιου να περάσει μέσω του φακού. Το αποτέλεσμα είναι η μεγαλύτερη οπτική άνεση. Αυτοί είναι οι ιδανικοί φακοί για τον αθλητισμό, σε όλες τις συνθήκες έντονου φωτισμού, ιδίως αν πηγαίνετε συχνά για ψάρεμα ή συμμετέχετε σε θαλάσσια σπορ.

 

 

 

GLASSES FOR SPORT

 

 

 

 

Η σειρά Varilux X μπορεί να προσφέρει ευκρινή, άνετη όραση όταν κοιτάζετε σε κοντινές, μακρινές ή ενδιάμεσες αποστάσεις. Οι πολυεστιακοί φακοί μπορούν να δώσουν τη λύση στις αθλητικές δραστηριότητες σας. Εάν πρέπει να διακρίνετε παίκτες στο άλλο άκρο ενός γηπέδου τένις, να δείτε τις παραμικρές λεπτομέρειες όταν βρίσκεστε στο βουνό για την πεζοπορία σας, αλλά και στα θαλάσσια σπορ που ακολουθείτε, ένα ζευγάρι πολυεστιακοί φακοί είναι η ιδανική λύση.

 

 

Oι φακοί με την τεχνολογία Transitions μπορούν να σας διευκολύνουν αν κάνετε σπορ σε μεταβαλλόμενες συνθήκες φωτισμού. Οι φακοί Transitions θα προσαρμοστούν αυτόματα στο φως, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να βλεφαρίζετε όταν βρίσκεστε σε έντονες συνθήκες φωτισμού. Σας επιτρέπουν να δέχεστε μόνο τη βέλτιστη ποσότητα φωτός στα μάτια σας. Με αυτόν το τρόπο, μπορείτε να απολαύσετε το άθλημα σας με ασφάλεια και ποιοτική όραση.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΦΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΟΡ