GLASSES FOR NIGHT DRIVING
GLASSES FOR NIGHT DRIVING

ΓΙΑ ΤΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΟΔΗΓΗΣΗ

Η οδήγηση είναι η πιο σημαντική δραστηριότητα που απαιτεί καθαρή, ευκρινή όραση ανά πάσα στιγμή, τόσο για την ασφάλεια σας όσο και για την ασφάλεια των άλλων στο δρόμο. Ιδιαίτερα η οδήγηση κατά τις νυχτερινές ώρες, απαιτεί καλή όραση, όταν οι κίνδυνοι μπορεί να είναι λιγότερο εμφανείς. Την νυχτερινή οδήγηση δεν μπορούμε να την αποφύγουμε, ειδικά όταν αλλάζει η ώρα και σκοτεινιάζει νωρίτερα μέσα στην ημέρα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι φακοί για αυτή τη δραστηριότητα μπορούν να αποτελέσουν μια χρήσιμη προσθήκη και εργαλείο στην καθημερινή σας ρουτίνα.

 

Κατά την νυχτερινή οδήγηση, η αντίληψη της όραση μας μειώνεται σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, όπως η αντίληψη βάθους, η ικανότητα διάκρισης του χρώματος και η περιφερειακή όραση. Επιπλέον, το έντονο φως από τους προβολείς των διερχόμενων αυτοκινήτων και των φωτεινών σηματοδοτών, μπορεί να προκαλέσει ατύχημα εάν δεν φοράτε φακούς με την διόρθωση σας.

 

 

 

GLASSES FOR NIGHT DRIVING

 

 

 

 

Οι φακοί για νυχτερινή οδήγηση περιλαμβάνουν ειδικές επιστρώσεις που μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση της όρασης, στις παραπάνω δύσκολες συνθήκες. Η Crizal Sapphire HR είναι η επίστρωση που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει και στη νυχτερινή οδήγηση, αφού μπορεί να μειώσει τον αριθμό των ανεπιθύμητων αντανακλάσεων στους φακούς σας, όταν οδηγείτε.

 

ΝΙΩΣΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΦΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΟΔΗΓΗΣΗ

Φορώντας φακούς για νυχτερινή οδήγηση, νιώθετε μεγαλύτερη σιγουριά στο δρόμο, αφού θα έχετε καθαρή και ευκρινή όραση. Με το σωστό ζευγάρι φακών στα μάτια σας, μπορείτε να απολαύσετε βελτιωμένη οπτική άνεση.

 

Είναι σημαντικό να αποφεύγετε να φοράτε σκούρους ή χρωματιστούς φακούς όταν οδηγείτε σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού, καθώς αυτό μπορεί να εμποδίσει ή να μειώσει αισθητά την όραση σας. Στην νυχτερινή οδήγηση, οι διάφανοι φακοί είναι αυτοί που θα βελτιστοποιήσουν την ευκρίνεια της όρασης σας.

 

H Crizal Sapphire HR είναι η επίστρωση που θα προσδώσει στον καθημερινό σας φακό την ποιοτική όραση για νυχτερινή οδήγηση.

 

 

 

GLASSES FOR NIGHT DRIVING

 

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΦΑΚΟΙ ΓΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΟΔΗΓΗΣΗ;

Στην Essilor, προσφέρουμε μια εξειδικευμένη επίστρωση στους φακούς για νυχτερινή οδήγηση. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να έχετε μια πιο διαυγή και καθαρή όραση που σας επιτρέπει να οδηγείτε με ασφάλεια.

 

Οι φακοί για οδήγηση τη νύχτα μειώνουν τον αριθμό των αντανακλάσεων που εμφανίζονται στους φακούς σας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια πιο καθαρή εικόνα, η οποία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη όταν είστε πίσω από το τιμόνι. Επιπλέον, η επίστρωση φέρει λιπόφοβες και αντιστατικές ιδιότητες που απωθούν τη βρωμιά και δίνουν στον φακό μεγαλύτερη οπτική ευκρίνεια.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΦΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΟΔΗΓΗΣΗ