ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΕΝΤΟΝΟ ΘΑΜΒΟΣ;

Το φως του ήλιου ανακλάται στις επιφάνειες που προσπίπτει. Όταν είναι οριζόντιες οπώς, ο δρόμος, η θάλασσα, ο πάγος ή το χιόνι δημιουργεί μια έντονη λάμψη (θάμβος). Αυτή η λάμψη δεν μας επιτρέπει να βλέπουμε καθαρά και πολλές φορές μας προκαλέι δυσφορία. Είναι σημαντικό να προστατεύσετε την όραση σας από την έντονη αντηλιά, φορώντας τους σωστούς φακούς. 

 

 

 

POLARISED LENSES

 

 

 

Η χρήση των πολωτικών φακών Xperio είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη λύση για την καταπολέμηση αυτής της λάμψης. Οι πολωτικοί φακοί έχουν ένα μοναδικό φίλτρο που θα αποκλείσει το έντονο φως από τις ανακλώμενες επιφάνειες. Επιτρέπει μόνο την κατακόρυφη διέλευση του φωτός, εμποδίζοντας όλες τις οριζόντιες, προσφέροντας μέγιστη οπτική άνεση και προστασία για τα μάτια σας. Οι πολωτικοί φακοί μας, προσφέρουν το υψηλότερο επίπεδο προστασίας UV (1). Η προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της υγιούς όρασης και τη μείωση του κινδύνου της μακροπρόθεσμης υγείας των ματιών σας, όπως ο πρόωρος καταρράκτης, ο οποίος έχει συνδεθεί με την υπερέκθεση στο υπεριώδες φως.

 

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΩΤΙΚΟΙ ΦΑΚΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ;

Οι πολωτικοί φακοί Xperio προσφέρουν βελτιωμένη αντίληψη των χρωμάτων, οπτική άνεση και μέγιστη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία. Η θέαση σε συνθήκες έντονου φωτισμού γίνεται απρόσκοπτα. Τα γυαλιά ηλίου μπορούν να παρέχουν επαρκή προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, αλλά δεν εξαλείφουν την αντηλιά.

 

Είναι σημαντικό να προστατεύσετε τα μάτια σας από το επιβλαβές υπεριώδες φως. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος είναι να φοράτε τους σωστούς φακούς ή να αποφεύγετε εντελώς το άμεσο ηλιακό φως. Μπορείτε να συνδυάσετε την τεχνολογία Xperio με όποιον σχεδιασμό φακών έχετε επιλέξει για μια απίθανη εμπειρία όρασης.

 

 

 

Polarised lenses

 

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΠΟΛΩΤΙΚΟ ΦΑΚΟ;

Οι πολωτικοί φακοί ταιριάζουν καλύτερα σε όσους περνούν πολύ χρόνο σε εξωτερικούς χώρους. Εάν συμμετέχετε σε δραστηριότητες, όπως ψάρεμα, θαλάσσια σπορ ή οδήγηση, είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε έντονο φως και αντηλιά.

 

Οι πολωτικοί φακοί Xperio είναι η καλύτερη λύση για να απολαύσετε τα χόμπι σας ή την οδήγηση. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, ο δρόμος, τα διερχόμενα αυτοκίνητα, ακόμη και το ταμπλό του αυτοκινήτου σας μπορούν να δημιουργήσουν έντονο θάμβος, κάτι που αποσπά την προσοχή σας κατά την οδήγηση. Οι πολωτικοί φακοί Xperio θα κάνουν την εμπειρία οδήγησης πολύ πιο ασφαλής.

 

Όσοι απολαμβάνουν σπορ στη θαλάσσα ή στο χιόνι, θα βρουν επίσης τους πολωτικούς φακούς Xperio μια ευεργετική λύση. Η αντηλιά που προκαλείται από το νερό και το χιόνι δύσκολεύει την ορατότητα. Με τους πολωτικούς φακούς Xperio θα απολαύσετε ακόμη περισσότερο τα αγαπημένα σας σπορ και θα βελτιώσετε την απόδοση σας!

 

 

 

Polarised lenses

 

 

 

 

Η υψηλή προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία που προσφέρουν οι πολωτικοί φακοί Xperio θα ωφελήσει ιδαίτερα όσους πάσχουν από έντονη ευαισθησία στο φως ή εκείνους που αναρρώνουν από οφθαλμική χειρουργική επέμβαση.

XPERIO
XPERIO LENSES

(1) Όταν οι πoλωτικοί φακοί συνοδεύονται από την επίστρωση Crizal Sun UV.