ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ, ΘΡΑΥΣΗΣ & ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ, ΘΡΑΥΣΗΣ, ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΣΤΟ 1ο ΕΤΟΣ

ΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΜΟΥ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ, ΘΡΑΥΣΗΣ & ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Ως μέλος του προγράμματος Essilor Οne μπορείτε να επωφεληθείτε από μια σειρά εγγυήσεων: εγγύηση προσαρμογής, εγγύηση θραύσης και αλλαγής συνταγής, και να ξενοιάσετε για έναν ολόκληρο χρόνο από όλα τα απρόοπτα που μπορούν να συμβούν στα γυαλιά σας.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ

Η εταιρεία μας εγγυάται την βέλτιστη προσαρμογή σε όλους τους τύπους πολυεστιακών φακών Varilux. Στην σπάνια περίπτωση που κάποιος δυσκολεύεται με τα νέα του γυαλιά, ο οπτικός σας - συνεργάτης του προγράμματος Essilor One μπορεί να τα αντικαταστήσει εντός 3 μηνών.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΘΡΑΥΣΗΣ

Ακόμα και εάν έχετε επιλέξει φακούς με αντιχαρακτική επεξεργασία, αν φροντίζετε τα γυαλιά σας και τα προστατεύετε όσο το δυνατόν περισσότερο (δεν τα αφήνετε στο αυτοκίνητό σας άμεσα εκτεθειμένα στο ηλιακό φως, ούτε τα βάζετε από την πλευρά του φακού σε διάφορες επιφάνειες), πάντα υπάρχει ο κίνδυνος κάποιου ατυχήματος. Εάν οι φακοί σας γρατζουνιστούν ή σπάσουν, ο οπτικός σας - συνεργάτης του προγράμματος Essilor Οne μπορεί να αλλάξει τους φακούς σας μέσα σε διάστημα 12 μηνών από την αρχική σας παραγγελία με έκπτωση έως και 80% (αφορά τους φακούς Varilux & Eyezen).

ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Κάποιες φορές, η όρασή μας μπορεί να αλλάξει γρήγορα. Αυτό συμβαίνει συχνά σε παιδιά και εφήβους. Στην περίπτωση αυτή, ο οπτικός σας - συνεργάτης του προγράμματος Essilor One μπορεί να αλλάξει τους φακούς του παιδιού σας εντός 12 μηνών (αφορά τους φακούς Eyezen Start).