CRIZAL PREVENCIA
CRIZAL PREVENCIA

Ενισχύστε την διαύγεια της όρασης σας

CRIZAL® PREVENCIA

Φιλτράρει έξυπνα το επιβλαβές μπλέ-ιώδες φως

ΟΦΕΛΗ
check

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΕ-ΙΩΔΕΣ ΦΩΣ

Προστατεύει τα μάτια σας από το επιβλαβές μπλέ-ιώδες φώς (1) 

check

ΑΝΤΙΣΤΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ

Απωθεί την σκόνη για καθαρότερη όραση και εύκολο καθαρισμό 

check

ΛΙΠΟΦΟΒΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ 

Απομακρύνει τις ενοχλητικές δαχτυλιές, τα σωματίδια του νερού, προσφέροντας εύκολο καθαρισμό

check

ΑΝΤΙΧΑΡΑΚΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ

Ανθεκτικό στις γρατζουνιές προσφέροντας ασφάλεια στην χρήση του και καθαρή όραση

check

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ UV

Προστατεύει τα μάτια σας από τις ακτίνες UVA & UVB

check

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ

Απομακρύνει τα σταγονίδια του νερού, έτσι ώστε οι φακοί σας να παραμένουν πάντα καθαροί 

check

ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΕΩΝ

Λιγότερες αντανακλάσεις για διαυγή όραση και τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα

ΣΚΕΨΟΥ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΣΟΥ(2)

 

  • Φιλτράρουν επιλεκτικά το επιβλαβές φως (μπλε-ιώδες & UV)
  • Επιτρέπουν στο μπλέ-γαλάζιο φως (ωφέλιμο οράτο φως) να περάσει στα μάτια μας
  • Διατηρούν άριστη διαύγεια για βέλτιστη όραση όλες τις ώρες της ημέρας
  • Προστασία από την UV ακτινοβολία
Prevencia

ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ

Το μεγαλύτερο μέρος του φάσματος του ορατού φωτός είναι απαραίτητο για την όραση μας και τη συνολική ευημερία και ευεξία μας. Μας βοηθά να δούμε καθαρά, ρυθμίζει τον κύκλο του ύπνου, επηρεάζει την μνήμη καθώς και τις βασικές νοητικές μας λειτουργίες. Ωστόσο, μέρος του φάσματος που αποτελείται από υπεριώδες και μπλε-ιώδες φως μπορεί να είναι η αιτία της πρόωρης γήρανσης των ματιών (3), κάποιων ασθενειών του δέρματος, αλλά και παθήσεων των ματιών, συμπεριλαμβανομένου και του καταρράκτη. Το Crizal® Prevencia παρέχει πλήρη προστασία από το επιβλαβές φως (4), διατηρώντας παράλληλα τη συνολική σας ευημερία.

Crizal Prevencia

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ

Οι φακοί σας αντιμετωπίζουν καθημερινά προκλήσεις, από τον πιθανό κίνδυνο γρατζουνιών μέχρι δακτυλιές, σταγονίδια νερού και σκόνη. Όλα αυτά μπορούν να επηρεάσουν τη καθαρότητα των φακών σας και με τη σειρά τους την όραση σας. Η Crizal® Prevencia είναι μια ενισχυμένη επίστρωση που απωθεί τους διάφορους λεκέδες, το νερό, την σκόνη, αλλά είναι και ανθεκτική στις γρατζουνιές. Προστατεύει τα γυαλιά σας από τους καθημερινούς εχθρούς της καθαρής όρασης.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

 

Technology

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΕ-ΙΩΔΕΣ ΦΩΣ

Η Crizal® Prevencia φιλτράρει επιλεκτικά την UV ακτινοβολία και το επιβλαβές μπλε-ιώδες φως. Το μπλε-ιώδες φως είναι επικίνδυνο για τα κύτταρα του αμφιβληστροειδούς και είναι ένας από τους παράγοντες κινδύνου για την εμφάνιση της ηλικιακής εκφύλισης της ωχράς κηλίδας. Η επίστρωση Crizal® Prevencia βοηθά στην προστασία των αμφιβληστροειδικών κυττάρων (1) και ταυτόχρονα  εμποδίζει τις βλαβερές ακτίνες UV να περάσουν από την μπροστινή αλλά και την οπίσθια επιφάνεια του φακού προς το μάτι σας. Με E-SPF 35, τον υψηλότερο δείκτη E-SPF σε λευκό  φακό για βέλτιστη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία (5), συμβάλλει στην ολοκληρωμένη προστασία των ματιών σας.

ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ 

Πραγματοποιούμε συστηματικά δοκιμές στα προϊόντα μας με χρήστες από όλο τον κόσμο για να εγγυηθούμε τα οφέλη των φακών μας πριν κυκλοφορήσουν στην αγορά

thumbs up

14.185 άτομα

δοκιμάσανε και βαθμολογήσανε τους φακούς μας σε πραγματικές συνθήκες

thumbs up

18.981 άτομα

έχουν δοκιμάσει τους φακούς Essilor 

thumbs up

312 μελέτες

έχουν πραγματοποιηθεί με καταναλωτές για προϊόντα της Essilor

(1) Το Crizal® Prevencia αποκλείει το 20% του επιβλαβούς μπλε-ιώδες φωτός, μειώνοντας τον θάνατο των αμφιβληστροειδικών κυττάρων κατά 25%. Η αναχαίτηση του μπλέ-ιώδες φωτός μπορεί να διαφέρει ελαφρώς ανάλογα με το υλικό του φακού. Στα πειράματα που διεξήχθησαν από την Essilor και το Paris Vision Institute, τα κύτταρα του επιθηλίου Retinal Pigment εκτέθηκαν σε μπλε-ιώδες φως, αναπαράγοντας τη φυσιολογική έκθεση στο ηλιακό φως του ανθρώπινου ματιού 40 ετών.

 

(2) Εγγύηση επιστρώσεων Crizal® - ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, επικοινωνήστε με τον οπτικό σας για περισσότερες πληροφορίες.

 

(3) McCarty CA, Taylor HR. Μια ανασκόπηση των επιδημιολογικών δεδομένων, που συνδέει την υπεριώδη ακτινοβολία και τον καταρράκτη. Dev Ophthalmol. 2002; 35: 21-31. Το φως του ήλιου και η 10ετής συχνότητα της ωχράς κηλίδας που σχετίζεται με την ηλικία: The Beaver Dam Eye Study. Ophthalmol., 122, 750-757. Νέες ανακαλύψεις και θεραπείες στη φωτοτοξικότητα του αμφιβληστροειδούς, Serge Picaud et Emilie Arnault, Points de Vue Ν ° 68, Άνοιξη 2013.

 

(4) Επιβλαβές φως = UV και μπλε-ιώδες φως.

 

(5) Ο δείκτης E-SPF® εξαρτάται από το ίδιο το υλικό του φακού και την επίστρωση. Το E-SPF® είναι ένας παγκόσμιος δείκτης που αξιολογεί τη συνολική υπεριώδη προστασία ενός φακού. Το E-SPF® αναπτύχθηκε από την Essilor International και επικυρώθηκε από ειδικούς τρίτων. Μόνο για την απόδοση φακού, ο δείκτης E-SPF® αποκλείει την άμεση έκθεση στα μάτια που εξαρτώνται από εξωτερικούς παράγοντες (μορφολογία του χρήστη, σχήμα σκελετού, θέση που φορούνται). E-SPF® = 10 για φακούς Crizal® Prevencia με Essilor Orma 1.5®.