GLASSES FOR PHOTOPHOBIA
GLASSES FOR PHOTOPHOBIA

ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΦΟΒΙΑ

Η φωτοφοβία είναι συχνά γνωστή ως ευαισθησία στο φως και βιώνεται από πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Εάν έχετε φωτοφοβία, τα μάτια σας είναι εξαιρετικά ευαίσθητα σε ορισμένα επίπεδα φωτός. Αυτό συνήθως περιλαμβάνει το φυσικό αλλά και το τεχνητό φως.

 

Η φωτοφοβία μπορεί να είναι άβολη, ορισμένες φορές επίπονη και μειώνει σημαντικά την καθαρότητα της όρασης. Σχετίζεται επίσης με άλλες πάθησεις, όπως η ραγοειδίτιδα και ο καταρράκτης. Η ημικρανία για παράδειγμα είναι ένα κοινό σύμπτωμα της φωτοφοβίας.   

 

GLASSES FOR PHOTOPHOBIA

 

 

Εάν υποφέρετε από φωτοφοβία, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αναζητάτε λύσεις που θα ελαττώσουν τα συμπτώματα. Η χρήση των κατάλληλων φακών θα βελτιώσει τη ζωή σας. 

 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΦΟΒΙΑΣ;

Η φωτοφοβία δεν είναι μια ασθένεια των ματιών, αλλά ένα σύμπτωμα. Η ευαισθησία στο φως μπορεί μερικές φορές να παρουσιάζεται ως σύμπτωμα άλλων καταστάσεων των ματιών, όπως ξηροφθαλμία, κερατίτιδα, καταρράκτης, επιπεφυκίτιδα και βλεφαρόπτωση. Συνδέεται επίσης με ιατρικές παθήσεις που σχετίζονται με το νευρικό σύστημα, όπως η μηνιγγίτιδα.

 

Εάν έχετε ανοιχτόχρωμα μάτια, οι πιθανότητες να παρουσιάσετε ευαισθησία στο φως είναι μεγαλύτερες. 

Θα γνωρίζετε ότι υποφέρετε από φωτοφοβία εάν συχνά αντιμετωπίζετε κόπωση των ματιών, υπερβολικό βλεφαρισμό, υδαρή μάτια ή αισθάνεστε ζάλη όταν βρίσκεστε εκτεθειμένοι σε έντονες συνθήκες φωτισμού.

 

GLASSES FOR PHOTOPHOBIA

 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ;

Τα συμπώματα της φωτοφοβίας είναι εντονότερα όταν το επίπεδο φωτός στο περιβάλλον σας είναι υψηλό. Εάν πάσχετε από κάποια άλλη πάθηση που προκαλεί φωτοφοβία, ο καλύτερος τρόπος για να μειώσετε τα αποτελέσματα είναι να αντιμετωπίσετε την υποκείμενη αιτία.

 

Υπάρχουν διάφοροι τύποι φακών που θα βοηθήσουν να διαχειριστείτε την ευαισθησία στο φως.

 

Η τεχνολογία Xperio Polarized είναι μια δημοφιλής επιλογή που έχει ειδικά σχεδιαστεί για να εξαλείφει το εκτυφλωτικό φως. Οι φακοί Xperio προστατεύουν τα μάτια σας από το έντονο φως, την υπεριώδη ακτινοβολία και βελτιώνουν την αντίληψη των χρωμάτων και την εμπειρία της όρασης σας. 

 

Xperio

 

Η τεχνολογία Transitions επιτρέπει στους φακούς σας να προσαρμόζονται αυτόματα στις μεταβαλλόμενες συνθήκες του φωτός. Όταν είναι απαραίτητο, ενεργοποιείται άμεσα προστατεύοντας τα μάτια σας σε κάθε συνθήκη φωτισμού. Εκτός από τη μείωση των επιπτώσεων του θάμβους στην όρασή σας, οι φακοί Transitions θα σας προσφέρουν μια υπέροχη οπτική εμπειρία. 

Οι φακοί Transitions XTRActive ενεργοποιούνται και με υπεριώδες φως προκειμένου να σκουραίνουν περισσότερο. Οι φακοί Transitions XTRActive φέρουν μια ελαφριά απόχρωση που μειώνει το θάμβος του σύγχρονου τεχνητού φωτισμού, με αποτέλεσμα να έχετε ένα πολύ άνετο και εξελιγμένο ζευγάρι γυαλιά.

 

Οι αντανακλάσεις μπορούν να επιδεινώσουν τη ευαισθησία σας στο φως. Η Crizal Sapphire UV είναι μια πολύ εξελιγμένη επίστρωση που εξαλείφει τις αντανακλάσεις από όπου και εάν προέρχονται.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΛΥΣΕΙΣ ΦΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΦΟΒΙΑ